PanoramaChalet.eu
Chalet Schneeweiss (*****) Genieten van het uitzicht: Home » Omgeving

Omgeving

Heerlijk... die zuivere berglucht!

Bent u liefhebber van ongerepte natuur en een zuivere berglucht? Dan belooft een verblijf in Lungau vier seizoenen lang een heerlijk vooruitzicht. Prachtig gelegen in de bergen op de grens van Karinthië en het Salzburgerland.

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, een vakantie in Lungau is niet afhankelijk van de jaargetijde. Ieder jaargetijde heeft zijn eigen aantrekkingskracht, speciale schoonheden en hoogtepunten die alleen of met de familie een fantastische vakantie garanderen.

In de zomer kunt u hier eindeloos wandelen en mountainbiken over kilometerslange bergweggetjes. In de winter nodigen de besneeuwde bergtoppen uit om de ski's of snowboard tevoorschijn te halen. U vindt hier vele kilometers aan afdalingen! Gelukkig kunt u 's ochtends al vroeg de sneeuw in, want uw comfortabele en compleet ingerichte chalet ligt dichtbij de pistes.

In de winter is ons chalet een ideaal uitgangspunt naar de omliggende skigebieden. Alle skigebieden zijn binnen 10 a 15 minuten te bereiken en die van Mauterndorf zelfs binnen 2 minuten.

Ook in de zomer is ons huis tevens het ideale uitgangspunt voor de mooiste uitstapjes en actief-bezig-zijn in de bergen. Voor de rustzoekers zijn er beeldschone wandelpaden in de bossen en weidegebieden zodat u uitgebreide wandeltochten kunt maken. Tevens zijn er in de verschillende dorpen rond Mautendorf en de regio Lungau allerlei activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Als het eens een keer regent kunt u de talrijke burchten, kastelen en musea bezichtigen. Een bijzondere belevenis voor jong en oud is een rit met de stoomtrein van de Taurachbahn. Dit is allemaal eenvoudig vanaf ons chalet te bereiken.Kijk hier verder wat er zoal te beleven is in Mauterndorf - Lungau: de regio met de meeste zonuren van Oostenrijk.