PanoramaChalet.eu
Chalet Schneeweiss (*****) Genieten van het uitzicht: Home » Omgeving » Obertauern » Winter

Winter

Obertauern – Waar de sneeuw thuis is!

Wil je graag echte winterpret maken terwijl elders nog geen vlokje uit de hemel is gevallen? Of terwijl elders de sneeuw al lang gesmolten is? Obertauern is één van de meest sneeuwzekere skigebieden in de Alpen en ligt op slechts 10 minuten rijden van Mauterndorf.

Te midden van de fantastische Salzburger bergwereld op een hoogte van 1.740 m tot 2.526 m vind je hier 1 kabelbaan, 19 zetelbanen en 6 sleepliften en die bieden je: perfecte condities van eind november tot begin mei! 100 km droompistes en langlaufloipen en niet het minst een heerlijk en onbezorgd vakantiegevoel. Bovendien komen niet alleen beoefenaars van de alpinesporten aan hun trekken, maar ook langlaufers: op de 10 km lange wereldbekerloipe voor kenners, de 6 km lange Hundsfeldloipe en de 10 km lange Gnadenalmloipe voor genieters.

Ook wat de nieuwe wintersporten betreft heeft Obertauern heel wat te bieden met de eerste Snowkiteschool in Oostenrijk voor beginners en gevorderden of met het Longplaypark voor snowboarders vlak bij de Kehrkopfbaan. Daar is er voor elk wat wils: big kickers, rails, VW Bully, lines voor beginners en een fat corner.

Bij volmaakt pisteplezier hoort natuurlijk ook een ommetje langs een echt gezellige hut. Daar kan je gemoedelijk klinken op de afgelopen skidag.

180 graden panorama view

Voor een 180 graden panorama view van obertauern, klik hier...

Panorama overzicht skipisten

Voor het interactief panorama overzicht van alle ski pistes in Obertauern, kilk hier...

Promo video

voor een promo video van OberTaueren, klik hier...

Foto's

Maart 2007 Maart 2007  
voor meer info over deze super zwarte piste, kilk hier...